e-Commerce Stage

Ben jij die enthousiaste, resultaatgerichte HBO stagiaire die ons verder kan helpen om onze internationale webshops te verbeteren? Trizty blijft zich ontwikkelen en we maken een ongekende mooie groei door. Daarom zijn wij continu opzoek naar enthousiaste stagiaires die veel van Trizty willen leren.

Wat ga je doen?

We werken voor diverse webwinkels en websites van internationale organisaties. Maar ook onze eigen website krijgt meer aandacht. We zoeken constant naar nieuwe e-Commerce oplossingen en toepassingen.  Je wordt actief betrokken bij onze bedrijfsvoering en krijgt veel vrijheid om je creativiteit, marketing- en technische skills in te zetten.

Welke kennis en ervaring neem jij mee?

We vinden het belangrijk dat je enthousiast bent om voor Trizty te werken. Je kunt zelfstandig werken, toont initiatief, werkt oplossingsgericht. Wij helpen je natuurlijk met het inwerken en voor vragen zijn wij bereikbaar. Je hebt ervaring met SEO, SEA, Linkbuilding, verkoop, e-mailmarketing, branding, sociale media. Het is een pre als je ervaring hebt met platformen als Amazon, Bol.com, Woo-commerce, WordPress, Shopify, etc. Je herkent trends en commerciële kansen in de markt en weet direct hierop te anticiperen. Je Engelse spreek- en schrijfvaardigheid is goed.

Wij bieden jou:

  • Een mooie tijd bij een groeiende startup, waar jij ongekend veel kunt leren
  • Kans op een 1e baan en/of vakantiewerk ?
  • Een stagevergoeding en mogelijk een bonus bij een topstage
  • De stagiair beschikt over een studenten OV-chipkaart en ontvangt geen reiskostenvergoeding.
  • Een prettige werkomgeving met leuke collega’s
  • Bedrijfsuitjes
  • Elke vrijdag luxe broodjes tijdens de lunch op kantoor

Wie zijn wij?

Wij zijn Trizty. Een 3 jaar jonge startup met een groeiend aantal webshops met een groot assortiment aan producten en aansprekende partners. Wij bedienen vooral internationale klanten maar geven ons sinds kort ook op de Nederlandse markt. Dat hebben we gedaan met een team van 6 medewerkers in Meppel en enkele virtuele assistenten in het buitenland.

Liefhebber?

Stuur ons dan snel je cv én (korte) motivatie: gertjan@trizty.com .
Toch nog een vraag? Geen probleem! Neem contact met ons op.

Voor onderwijsinstellingen:

Wij zijn continu opzoek naar enthousiaste stagiaires, mocht u studenten kennen die bij ons willen stage lopen laat het ons weten.