Marketing & Communicatie Stage

Ben je gepassioneerd over marketing en communicatie en zoek je een uitdagende stageplek? Trizty, een snelgroeiende startup in de e-commerce sector, is op zoek naar een proactieve en creatieve MBO- of HBO-student die ons team komt versterken. Als je enthousiast bent over het creëren van impactvolle marketingstrategieën en het versterken van onze merkcommunicatie, dan is dit de stage voor jou!

Wat ga je doen?

Als stagiair(e) Marketing & Communicatie bij Trizty krijg je de kans om direct bij te dragen aan onze groei. Je zal meewerken aan diverse marketingcampagnes en communicatieactiviteiten voor onze internationale webshops. Dit omvat alles van marktonderzoek en het analyseren van klantgegevens tot het ontwikkelen van content en het uitvoeren van marketingplannen. Je werkt samen met ons dynamische team om de zichtbaarheid en het bereik van Trizty te vergroten.

Jouw profiel:

  • Je bent een student in de richting van Communicatie, Marketing of een gerelateerde studie.
  • Je bent zelfstandig, initiatiefrijk en oplossingsgericht.
  • Ervaring met sociale media en digitale marketingtools is een pre.
  • Je hebt een goed gevoel voor merkbeleving en bent creatief in je aanpak.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij?

  • Een leerzame stage bij een groeiende startup waar je veel praktijkervaring opdoet.
  • Ruimte voor eigen initiatief en de kans om echt een verschil te maken.
  • Een marktconforme stagevergoeding en een bonus bij uitstekende prestaties.
  • Een gezellig en ondersteunend team.
  • Regelmatige bedrijfsuitjes en luxe broodjes op vrijdag tijdens de lunch.

Wie zijn wij?

Wij zijn Trizty. Een jonge startup met een groeiend aantal webshops met een groot assortiment aan producten en aansprekende partners. Wij bedienen vooral internationale klanten maar geven ons sinds kort ook op de Nederlandse markt. Dat hebben we gedaan met een team van 6 medewerkers in Meppel en enkele virtuele assistenten in het buitenland.

Interesse?

Ben je inzetbaar voor minimaal 24 uur per week en heb je een OV-chipkaart en/of woonachtig in Meppel en omliggende plaatsen reageer dan, stuur ons dan snel je cv én (korte) motivatie: hr@trizty.com

Toch nog een vraag? Geen probleem! Neem dan snel contact met ons op.

Voor onderwijsinstellingen:

Wij zijn continu opzoek naar enthousiaste communicatie-, marketing-, ICT stagiaires, mocht u studenten kennen die bij ons willen stage lopen laat het ons weten.