Social Media Stage

Ben jij die enthousiaste, resultaatgerichte MBO– of HBO communicatie-, en/of marketingstagiaire die enthousiast is en Trizty verder kan helpen om onze internationale webshops te verbeteren? Trizty blijft zich ontwikkelen en we maken een ongekende mooie groei door. Daarom zijn wij continu opzoek naar enthousiaste communicatie-, en/of marketing stagiaires die veel van Trizty willen leren.

Wat ga je doen?

We werken voor diverse webwinkels en websites van internationale organisaties. Maar ook onze eigen websites en webwinkels krijgen meer aandacht. We zoeken constant naar nieuwe e-Commerce oplossingen en toepassingen. Onze zichtbaarheid op sociale media kan worden verbeterd. Je wordt actief betrokken bij onze bedrijfsvoering en krijgt veel vrijheid om je creativiteit, communicatie-, marketing- en technische skills in te zetten.

Welke kennis en ervaring neem jij mee?

We vinden het belangrijk dat je enthousiast bent om voor Trizty te werken. Je kunt zelfstandig werken, toont initiatief, werkt oplossingsgericht. Wij helpen je natuurlijk met het inwerken en voor vragen zijn wij bereikbaar. Je hebt ervaring met sociale media platformen en bent commercieel maar ook branding vindt jij belangrijk.

Het is een pre als je ervaring hebt met socials zoals YouTube, Instagram, Facebook, Linkedin, TikTok en alle andere platformen. Ben jij ook bekend met online marktplaatsen zoals Amazon, Bol.com en webwinkelsoftware als Woo-commerce, WordPress, Shopify dan kun jij je volop ontwikkelen. Je herkent trends en commerciële kansen in de markt en weet direct hierop te anticiperen. Naast goed Nederlands is je Engels goed in spreek- en schrijfvaardigheid.

Wij bieden jou:

  • Een mooie tijd bij een groeiende startup, waar jij ongekend veel kunt leren
  • Kans op een 1e baan en/of vakantiewerk ?
  • Een stagevergoeding en mogelijk een bonus bij een topstage
  • Een prettige werkomgeving met leuke collega’s
  • Bedrijfsuitjes
  • Elke vrijdag luxe broodjes tijdens de lunch op kantoor

Wie zijn wij?

Wij zijn Trizty. Een jonge startup met een groeiend aantal webshops met een groot assortiment aan producten en aansprekende partners. Wij bedienen vooral internationale klanten maar geven ons sinds kort ook op de Nederlandse markt. Dat hebben we gedaan met een team van 6 medewerkers in Meppel en enkele virtuele assistenten in het buitenland.

Liefhebber?

Ben je inzetbaar voor minimaal 24 uur per week. Heb je een OV-chipkaart en/of woonachtig in Meppel en omliggende plaatsen reageer dan, stuur ons dan snel je cv én (korte) motivatie: hr@trizty.com

Toch nog een vraag? Geen probleem! Neem dan snel contact met ons op.

Voor onderwijsinstellingen:

Wij zijn continu opzoek naar enthousiaste communicatie-, marketing-, ICT stagiaires, mocht u studenten kennen die bij ons willen stage lopen laat het ons weten.